Om oss

     Med hjerte for Rendalen

 

Vi er gift, har tre barn og er begge oppvokst i Rendalen. Vi har fått fjellturer, fiske og jakt inn med morsmelka. 

 

Borte fra Rendalen var vi kun så lenge vi måtte. Etter endt studier var valget enkelt; fjellet kalte på oss og ville ha oss hjem.

 

Våre hjerter banker for Rendalsnaturen og spennende lokalhistorier, men vi innså at historier kun lever videre hvis de blir fortalt. Derfor vil vi vise deg noen av Rendalens ukjente perler, og samtidig gi deg fortellinger fra svunnen tid. 

Ole Martin, 34 år

Jeg er utdannet almennlærer med årsstudium i friluftsliv, og har erfaring med å lede grupper til alle årstider. Jeg jobber nå på ungdomskolen i Rendalen. 

 

Jeg trives godt når jeg får gå med fiskestanga i handa langs Mistra sine elvebredder, på fjelltur over tregrensa hvor landskapet åpner seg og blir til store omgivelser, men også på jakt i tett skog.

 

Jeg synes det er meningsfylt å kunne bidra til at du opplever glede og mestring ute i Rendalsnaturen.

Linda, 32 år

Jeg er utdannet kroppsøvingslærer, og har kompetanse til å ta med grupper på tur til alle årstider.  I dag jobber jeg som lærer i Rendalen.

 

Tross et ungt liv, er mange av mine beste minner fra Rendalsnaturen, og det er her jeg skaper mine nye minner. Mine favorittsteder er plasser hvor jeg vet at mine forfedre- og mødre har tråkket spor før meg, plukket multe, jobbet med tømmerfløting, fisket, og jaktet. Her i Rendalen har jeg tenkt å leve livet ut.

 

Jeg brenner for å formidle lokalhistorie og for å gi deg naturopplevelser og fortellinger du vil huske.

 

Vi deler noen av Rendalens hemmeligheter med deg